ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

15.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ


Με πρωτοβουλία του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.), στο οποίο Πρόεδρος είναι ο κ. Μαμσάκος Χριστόδουλος, Δήμαρχος Δράμας, εγκρίθηκε ποσό χρηματοδότησης 15.000 ευρώ για το Φεστιβάλ Δράμας από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου. 
Πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας άριστης συνεργασίας μεταξύ του ΔΕΠΑΝ και του Φεστιβάλ Δράμας για τη χρηματοδότηση αφιερώματος ενότητας ταινιών μικρού μήκους για την προβολή της δράσης «Νέοι & εργασία, γυναίκες & εργασία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού που υλοποιεί ο συγκεκριμένος φορέας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. Ο Πρόεδρος του Δ.Ε.Π.ΑΝ. κ. Μαμσάκος Χριστόδουλος σε δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη που αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών τόσο του Δικτύου όσο και του Προέδρου του
Φεστιβάλ Δράμας κ. Τερζή Ανέστη για την εξασφάλιση πόρων προώθησης του Φεστιβάλ. Στην συνέχεια συνεχάρη το προσωπικό του ΔΕΠΑΝ και του Φεστιβάλ Δράμας για την άριστη συνεργασία τους, ευχόμενος αντίστοιχες πρωτοβουλίες και επιτυχίες στο μέλλον.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου