ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ Replicar Car Hellas. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ


Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη
Το πείσμα του Ηλία Γαγανέλη είναι τόσο μεγάλο που ο ίδιος απέδειξε πως ακόμα και στην Ελλάδα, όλα γίνονται. To zougla.gr μπήκε στο χώρο που κατασκευάζονται τα ελληνικά αυτοκίνητα της Replicar Car Hellasμπορείς να κατασκευάσεις αυτοκίνητα, αρκεί να το πιστέψεις. Όχι απλά για να τα βλέπεις ή να κοσμούν το γκαράζ σου αλλά για να μπορείς να τα πουλάς στο εξωτερικό ακόμα και στην χώρα μας…
Η ιστορία του Ηλία Γαγανέλη ξεκινά πολλά χρόνια πριν, όταν και αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να δημιουργήσει μία βιοτεχνία κατασκευής αυτοκινήτων. Αρκετοί ήταν τότε που τον είπαν… τρελό, πως δεν έχει «σώας τας φρένας» και άλλα πολλά. Τελικά ο ίδιος το πάλεψε, έκανε αυτό που οραματίστηκε και σήμερα όχι μόνο εξάγει αλλά πουλάει και στην Ελλάδα αυτοκίνητα ρέπλικες που βασίζονται σε παλαιές Porsche. Αυτοκίνητα εντυπωσιακά και με ελληνικές πινακίδες που δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν από μπροστά σου και να μην γυρίσεις το κεφάλι να τα θαυμάσεις…
Κι όμως… Φτιάχνεται στην Ελλάδα από ελληνικά χέρια!
Πήγαμε Κατερίνη…
Πώς όμως τα κατασκευάζει; Με ποιους; Σε ποια περιοχή; Το zougla.gr βρέθηκε στο αρχηγείο του Στην επαρχία βρίσκεται το αρχηγείο της Replicar Car Hellas…δημιουργού της Replicar Hellas, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κατερίνη.
Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της εταιρείας, φωτογραφίσαμε και το κάναμε με τόση άνεση που νοιώσαμε πολύ οικεία με το χώρο και όσους είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω την απάντηση του ίδιου του Ηλία Γαγανέλη όταν τον ρωτήσαμε τι πρέπει να φωτογραφήσουμε: «Τα πάντα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».
                           Πατέρας και γιος Γαγανέλης…
Από πάνω…Ο επιχειρηματίας που καθημερινά βρίσκεται πάνω από κάθε αυτοκίνητο έχει ιδιαίτερη αγάπη για την πατρίδα του και σε κάθε ευκαιρία το βροντοφωνάζει.
Δίπλα του έχει ικανούς συνεργάτες έτοιμους να εργαστούν με πάθος αλλά και τον γιο του που ακολουθεί τα χνάρια του και ετοιμάζεται για άλλα… κόλπα.
Η ζήτηση για μοντέλα της Replicar Car Hellas είναι μεγάλη και… φαίνεται!
Μοναδικές φωτογραφίες Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια μπορείτε να απολαύσετε το μοναδικό φωτογραφικό αφιέρωμα του zougla.gr μέσα από τις εγκαταστάσεις της Replicar Hellas.
Ένα από τα μοντέλα που κατασκευάζει η ελληνική εταιρεία…
Πίσω από το τιμόνι ενός RCH εισπράττεις κάτι ξεχωριστό…
Ο Ηλίας Γαγανέλης έχει παλέψει πολύ για να καταφέρει να δημιουργεί αυτοκίνητα με ελληνικό όνομα! 
Καθημερινά στη… μάχη
Ελληνικό αυτοκίνητο…
Η λεπτομέρεια και η νοικοκυροσύνη κάνουν τη διαφορά
Αυτοκίνητα στην γραμμή παραγωγής της RCH…
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας…
Είναι ωραίο να… βάζεις χέρι σε ελληνικό αυτοκίνητο!
Η εικόνα μιλά από μόνη της… Έτοιμο για να κυκλοφορήσει στο δρόμο!
Η ελληνική και η ποντιακή σημαία βρίσκονται σε περίοπτη θέση στις εγκαταστάσεις της RCH
Υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή ενός αυτοκινήτου…...
‘Γυμνό’ και έτοιμο για βάψιμο….
Όλοι… τρέχουν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας….
Πολλές εργασίες γίνονται στο χέρι από συνεργάτες με πάθος γι’ αυτό που κάνουν….
Καλώδια ετοιμάζονται στα σωστά μέτρα μέχρι να πάρουν τη θέση τους…..
Κάθε αυτοκίνητο της Replicar Car Hellas συνοδεύεται από service manual….
Στην άδεια κυκλοφορίας το όνομα του κατασκευαστή το αναφέρει ξεκάθαρα: Replicar Car Hellas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου