ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ανακαλούνται μοτοσικλέτες SUZUKI τύπων GW250


Το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά 270 μοτοσικλέτες για να γίνει αντικατάσταση του διακόπτη των πίσω φρένων χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.
Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης µοτοσικλετών SUZUKI τύπων GW250.

Η ανάκληση αφορά σε 270 µοτοσικλέτες, µε αριθµούς πλαισίου από LC6DC111101100567 έως LC6DC111101106212. Αιτία είναι η ακατάλληλη σχεδίαση της µόνωσης του φις έναντι του νερού, µεταξύ της πλεξούδας διακόπτη φρένου και της κεντρικής πλεξούδας. Όταν το φις βρέχεται από νερό, και στην συνέχεια αυτό εισέρχεται στην πλεξούδα, µπορεί να προκληθεί διάβρωση στο εσωτερικό του διακόπτη φρένου. Η συνεχής χρήση υπό αυτές τις συνθήκες µπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωµα στο εσωτερικό κύκλωµα του διακόπτη. Σε ακραία περίπτωση η σχετική ασφάλεια καίγεται και οι λάµπες προβολέα, πίσω φώτων και φρένου δεν θα λειτουργήσουν.
Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω µοτοσικλετών, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών µοτοσικλετών SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση του διακόπτη των πίσω φρένων στο όχηµά τους, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την 24ωρη γραµµή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.
https://www.oenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου