ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Αλλοδαποί κατέσφαξαν 67χρονο για 40 ευρώ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΦΟΝΙΚΟ – ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δεν χωράει ανθρώπου νους τη στυγερή δολοφονία που σημειώθηκε στην πόλη της Κατερίνης τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν μία 30χρονη Ρωσίδα διέρρηξε το σπίτι στο οποίο διέμενε ο άτυχος 67χρονος με σκοπό τη ληστεία.
Το θύμα προσπάθησε να αποτρέψει τη Ρωσίδα η οποία έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να επιφέρει χτυπήματα στον ηλικιωμένο. Τη στιγμή εκείνη μπήκε στο σπίτι και ο Γεωργιανός συνεργός της ο οποίος βρισκόταν απ'έξω. Πήρε το μαχαίρι από τη Ρωσίδα και άρχισε να μαχαιρώνει τον 67χρονο σε όλο του το σώμα.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Οι δράστες άρπαξαν 40 ευρώ, μία χρυσή αλυσίδα και δύο κινητά. Στη συνέχεια το ζευγάρι βρήκε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος και διέφυγε με αυτό. Το όχημα βρέθηκε φλεγόμενο λίγη ώρα αργότερα στον περιφερειακό δρόμο της Κατερίνης και στο εσωτερικό του υπήρχε καμένο το δεύτερο κινητό που είχαν κλέψει από το σπίτι. Από τα στοιχεία κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί έμαθαν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη. Πήγαν στο σπίτι του και τον βρήκαν δολοφονημένο με μαχαιριές στην κοιλιά και άλλα μέρη του σώματός του.
Παρά την προσπάθειά τους να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, οι δολοφόνοι άφησαν πίσω τους στοιχεία που οδήγησαν την Ασφάλεια στον εντοπισμό τους.
Οι δράστες ομολόγησαν το έγκλημα και υπέδειξαν στους αστυνομικούς που είχαν πετάξει το μαχαίρι με το οποίο κατέσφαξαν τον 67χρονο και το ένα από τα δύο κινητά.
Μετά την ομολογία τους, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με βαρύτατες κατηγορίες.

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου