ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Εικαστική έκθεση των δομών Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. Ν. Δράμας !

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 10η εικαστική έκθεση δομών Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. Ν. Δράμας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δ.Δράμας στα πλαίσια του 39ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Κέντρου Ημέρας «Πολυδεύκης» στις 18/9/2016 και ώρα 19:00 μ.μ. «Για να μην καταστραφούμε από τη γνώση έχουμε τη φαντασία….» Η τέχνη φανερώνει την ομορφιά που αναβλύζει από τη φαντασία, ημερώνει την αγριότητα και γαληνεύει την ψυχή του ανθρώπου.


Σύμφωνα με το τίτλο της συγκεκριμένης εκδήλωσης «Η ΤΕΧΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ». Αυτή τη δυνατή σχέση μεταξύ τέχνης και ανθρώπινης ψυχής εκπροσωπεί το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας φιλοξενώντας στις παράλληλες εκδηλώσεις του τις Δομές ΕΨΥΚΑ. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό και ομιλίες από τον Γενικό Διευθυντή της ΕΨΥΚΑ κ. Α .Βενύτη καθώς και την Επιστημινικά Υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας κ. Ε. Πετρίδου. 
Εξαιρετική υπήρξε η μουσικοχορευτική παρουσίαση του Ποντιακού Συλλόγου «Ακρίτες» Πρασινάδας αποδεικνύοντας πως η μουσική και ο χορός είναι συνδημιουργός της ανθρώπινης ζωής. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γεν. Δ/ντης της ΕΨΥΚΑ κ. Α. Βενύτης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ κ. Α. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ του Δ.Δράμας κ. Α. Χατζηκυριακίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Α. Μωϋσιά-δης, ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ. Ι. Καψιμάλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Προσοτσάνης κ. Θ. Αθανασιάδης, η Προϊσταμένη Κοινωνικών Υπηρεσιών Δ.Δράμας κ. Ι. Κωνσταντινίδου καθώς και πλήθος κόσμου. Με εκτίμηση το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι των δομών Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. Ν. Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου