ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Ο ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒ ΙΣΧΥΕΙ & ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι:
Τα δημοσιεύματα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κυρίως των Αθηνών, σχετικά με την προθεσμία και τους όρους για τη συμμετοχή των καταναλωτών στο πρόγραμμα ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών στην ΕΥΔΑΠ, το οποίο σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις είναι σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου και λήγει 30 Σεπτεμβρίου 2016, δεν ισχύουν για τη ΔΕΥΑΒ.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, διαφορετικό από την Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ). Παρ ότι αντικείμενο και των δύο είναι η Ύδρευση και η Αποχέτευση, ως επιχειρήσεις είναι εντελώς διαφορετικές (Νομική υπόσταση, λειτουργία, τιμολογιακή πολιτική, κατασκευές κ.λ.π.). Με αυτά τα δεδομένα, οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΒ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ανακοινώσεις που γίνονται από την ΕΥΔΑΠ, αφορούν μόνο τους καταναλωτές της στην περιοχή της Αττικής κατά κύριο λόγο. Έτσι και η ανακοίνωση που έγινε τελευταία για ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών στην ΕΥΔΑΠ, δεν ισχύει για τους καταναλωτές της ΔΕΥΑΒ. Αντίθετα το πρόγραμμα της ΔΕΥΑΒ για διακανονισμό οφειλών των πελατών της, όχι μόνο δεν λήγει την 30η Σεπτεμβρίου, αλλά ισχύει και μετά από την ημερομηνία αυτή.

Οι συμπολίτες και καταναλωτές μας θα πρέπει να μην ανησυχούν και να μην επηρεάζονται από άσχετα δημοσιεύματα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλ. 2331078800 ή στα Κεντρικά Γραφεία της επιχείρησης την Βέροια στην οδό Κεντρικής 203.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου