ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Κάτω τα ξερά σας από τα συνδικάτα !!!!!!!!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
14/2/2018

Την Τρίτη 20 Φλεβάρη δικάζονται 35 στελέχη του ΠΑΜΕ για κινητοποίηση του 2013 στο Υπουργείο Εργασίας. Παρ’ ότι δικάστηκαν και καταρρίφθηκαν στο σύνολό τους όλες οι κατηγορίες της προηγούμενης κυβέρνησης, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη επανέρχεται με νέες κατηγορίες ενάντια στους 35 συνδικαλιστές.

Και αυτή η δίκη, όπως και οι συλλήψεις των εργαζόμενων της ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ στα Γιάννενα, κ.α. μοναδικό στόχο έχουν να συντηρήσουν το κλίμα καταστολής και τρομοκρατίας, να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι άμοιρη ευθυνών, δίνει εξετάσεις στο μεγάλο κεφάλαιο χτυπώντας το δικαίωμα στην απεργία, ποινικοποιώντας τη δράση όσων αντιστέκονται απέναντι στους πλειστηριασμούς, επιβάλλοντας αντιλαϊκά μέτρα.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καταδικάζει την προσπάθεια ποινικοποίησης της οργάνωσης και της δράσης των εργαζομένων και των συνδικάτων.

Οργανώνουμε την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια σε μεγαλοεργοδοσία και τις κυβερνήσεις της. Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 21 Φλεβάρη, 11:30πμ έξω από το ειρηνοδικείο ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Απόσυρση τώρα όλων κατηγοριών εναντίων των 35 στελεχών του ΠΑΜΕ.

Όχι στην ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου