ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Μας τα πήραν όλα. Την εθνική μας συνείδηση όμως ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!

Όλα ξεκίνησαν από την ειδική ιστοσελίδα για συλλογή υπογραφών στην μη χρήση του όρου "Μακεδονία " επουδενί  στην οριστικη ονομασία των Σκοπίων ....... και ο ξεσηκωμός δεν άργησε να ξεκινήσει. Χιλιάδες πολιτών από όλη την Ελλάδα, απ άκρη σ άκρη, συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι μπροστά στον Λευκό Πύργο, ενωμένοι, ειρηνικά, με παλμό, με ελπίδα και με μοναδικό όπλο την Γαλανόλευκη Σημαία και τον Ήλιο της Βεργίνας. Με εθνικό φρόνημα έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και στην γείτονα χώρα ότι «Η Μακεδονία Είναι Ελληνική».
Συγκινητική ήταν  παρουσία Βρακοφόρων απο την Κρήτη, εφίππων, απόγονων των Μακεδονομάχων και ιερωμένων και μοναχών.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ.......
Ομάδα αποτελούμενη απο 10 κουκουλοφόρους, επιτέθηκε σε 15χρονα κορίτσια που κατευθυνόταν στο σημείο του συλλαλητηρίου. Απο τη μανία τους άρπαξαν τις Σημαίες που κρατούσαν και τις έσπασαν μπροστά στα μάτια τόσο των έντρομων κοριτσιών όσο και σε περαστικών που τους αποδοκίμασαν.

Ένα άλλο περιστατικό που σημειώθηκε λίγο πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου, σημειώθηκε στη Λ. Βασιλέως Γεωργίου. Αντιεξουσιαστές πέταξαν μπουκάλια πέτρες και φωτοβολίδες σε άτομα που κρατούσαν την Ελληνική Σημαία.

Σύμφωνα επίσης με εγκυρότατες πληροφορίες,  με εντολή του Υπουργείου Συγκοινωνιών, τα μοναδικά κρατικά διόδια των Μαλγάρων, έκλεισαν, προκειμένου να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο. Σχεδόν 200 λεωφορεία γεμάτα απο κόσμο κάθε ηλικίας, απο την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, τους κράτησαν στο Καλοχώρι, 10χλμ, μακριά απο τον Λευκό Πύργο κα απο κει τους παρέπεμψαν να πάνε πεζοί. Αναφερόμαστε για άτομα κάθε ηλικίας ακόμη και άτομα με ειδικές δεξιότητες (ΑΜΕΑ).

Η κατάντια όμως του κράτους δεν σταματάει εδώ. Δεν υπήρχε Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας με απώτερο σκοπό να μην γίνονται κοινοποιήσεις και αναρτήσεις απο τους παρευρισκόμενους του συλλαλητηρίου.


Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 15:30 σε διατηρητέο κτίριο επι της οδού Λεωφόρου Στρατού. Στο σημείο κατέφθασαν αμέσως μέλη 4 Πυροσβεστικών Σταθμών της Θεσσαλονίκης με 7 οχήματα, το κλιμακοφόρο του 2ου Π.Σ και όχημα της ΕΜΑΚ.
Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε γρήγορα λόγο της παλαιότητας του κτιρίου αλλά δεν πρόλαβε να επεκταθεί χάρη στην έγκυρη παρουσία των Π.Σ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εικάζετε η πυρκαγιά να οφείλετε σε ανθρώπινο παράγοντα με πιθανότητα δόλου. Οι αξιωματικοί της Π.Υ. Θεσσαλονίκης ενεργούν προανάκριση για τα πιθανά αίτια της πυρκαγιάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου