ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΑΠΟ ΤΙΣ 12:30 ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ Δ΄ Δ.Ο.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΒΑΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 38)

Οι επιθέσεις εναντίον των εφοριακών υπαλλήλων λαμβάνουν πλέον διαστάσεις χιονοστιβάδας. Προπηλακισμοί, απειλές, επιθέσεις, τραυματισμοί αλλά και χρήσης ένοπλης βίας, με σκοπό την εδραίωση κλίματος φόβου και ανασφάλειας, είναι η καθημερινότητα μας στη μάχη εναντίον της φοροδιαφυγής. Στην πραγματικότητα το ηθικό των εργαζομένων δέχεται ένα ισχυρότατο πλήγμα.

Οι υποσχέσεις, οι εξαγγελίες που μένουν στα χαρτιά και οι καλές προθέσεις της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας δεν βοηθούν

ούτε μπορούν να μας καθησυχάσουν.

Την ίδια στιγμή το σοβαρότατο ζήτημα της άρσης της ποινικής, πειθαρχικής και αστικής ευθύνης παραμένει άλυτο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα οργανωμένα συμφέροντα καταφέρονται εναντίον του φοροελεγκτικού μηχανισμού με μηνύσεις και κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος, υπερβάλλων ζήλο κλπ. υποχρεώνοντας τους συναδέλφους να εμπλακούν σε μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες με τα νομικά τους οπλοστάσια, υπερασπιζόμενοι την υπηρεσία και τους εαυτούς τους… με δικά τους έξοδα!!!

Επιπλέον, η μισθολογική εξομοίωση των νέων συναδέλφων παρά τις επανειλημμένες συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. παραμένει ανεκπλήρωτη δέσμευση με αποτέλεσμα νέοι συνάδελφοι να οδηγούνται ακόμα και σε παραιτήσεις.

ΖΗΤΟΥΜΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου