ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ζητείται Φαρμακοποιός υπεύθυνος εισαγωγών από τρίτες χώρες

Φαρμακευτική εταιρία επιθυμεί να προσλάβει μόνιμα φαρμακοποιό, ως "ειδικευμένο πρόσωπο" κατά την έννοια του νόμου για την εισαγωγή φαρμάκων από τρίτες χώρες.
Προσόντα πρόσληψηςΠτυχίο Πανεπιστημίου σε ένα από τους ακόλουθους κλάδουςΦαρμακευτική, χημεία, ιατρική, φαρμακευτική χημεία, φαρμακευτική τεχνολογία, βιολογία.

Διετής τουλάχιστον πρακτική εμπειρία σε μία ή περισσότερες επιχειρήσεις που έχουν άδεια παραγωγής σε δραστηριότητες στον τομέα της ποιοτικής ανάλυσης των φαρμάκων, της ανάλυσης των δραστικών ουσιών και λοιπών δοκιμών για την ποιότητα των φαρμάκων.Τα ανωτέρω είναι απαραίτητα για τον διορισμό ως Ειδικευμένου Προσώπου από τον ΕΟΦ για τις εισαγωγές φαρμάκων της εταιρείας από Τρίτες Χώρες.

Επιθυμητή η προϋπηρεσία στον τομέα Regulatory Affairs φαρμακευτικής εταιρείας.
Επιθυμητή η άριστη γνώση Αγγλικής Γλώσσας γραπτής και προφορικής
Η εμπειρία σε Κανονιστικά θέματα (Regulatory Affairs) θα χρησιμεύσει σε:
Yποστηρικτικές ενέργειες που αφορούν τη διαχείριση τον συντονισμό και την επεξεργασία φακέλων για την έγκριση, τροποποίηση και μετεγκριτική παρακολούθηση φαρμακευτικών προϊόντων (premarketing and postmarketing).
Είναι επιθυμητή η γνώση  της Ελληνικής και Κοινοτικής νομοθεσίας.Έλεγχο των προτεινόμενων υλικών συσκευασίας και προώθησης ώστε να διασφαλίζεται  η συμμόρφωσή τους με την εθνική νομοθεσία  και τους εθνικούς κώδικες δεοντολογίας.Επαφές με τις αρμόδιες κατά περίπτωση αρχές ( ΕΟΦ, Υπουργείο Υγείας, ΕΟΠΥΥ κλπ.) ώστε να διασφαλίζεται ότι όλα τα θέματα ανιχνεύονται και επιλύονται έγκαιραΥποστηρικτικές, ενέργειες και επαφές με τις αρχές σχετικά με την τιμολόγηση και αποζημίωση των φαρμάκων (Market Access).Προετοιμασία των σχετικών εγγράφων όπου και όταν απαιτείται.
 
Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε στο Info@hrstrategy.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ergasioulis.eu/2017/05/blog-post_44.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου