ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Αντίδραση του Ε.Σ.Λ. για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές


Την αντίδραση του στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. Δηλώνει πως το μέτρο της κυβέρνησης συνθλίβει τις μικρές επιχειρήσεις, ενώ ως ένδειξη διαμαρτυρίας την ερχόμενη Κυριακή τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν κλειστά. 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΕΣΛ: 
«Η συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης-δανειστών για το κλείσιμο της αξιολόγησης, προβλέπει μεταξύ άλλων, την απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές ( θα επιτρέπεται η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων για 32 Κυριακές το χρόνο). Η συγκεκριμένη ρύθμιση εξυπηρετεί ξεκάθαρα τα συμφέροντα των μεγάλων ελληνικών και ξένων εμπορικών ομίλων, που επιθυμούν να ελέγξουν με κάθε τρόπο την αγορά και συνθλίβει τις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις.
Ως πρώτη αντίδραση στις προθέσεις κυβέρνησης – δανειστών αποφασίστηκε ομόφωνα, στο έκτακτο ΔΣ της ΕΣΕΕ της 2ας Μαΐου, να κρατήσουμε κλειστά τα καταστήματά μας την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαΐου.
Προκειμένου να αποτρέψουμε τις μεθοδεύσεις που με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγούν στον αφανισμό καλούμε όλους τους συναδέλφους σε καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων την ερχόμενη Κυριακή και σε συγκέντρωση την ίδια ημέρα στις 10:00 πμ στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (Φιλελλήνων 13),ώστε να συντονίσουμε τις δράσεις μας»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου