ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Αυτή είναι η Δεκανέας που ανέβηκε στον ιστό της σημαίας στην Αλεξανδρούπολη

Ο Στρατός μας δε βρίσκεται σε κρίση και τα στελέχη του με ακμαιότατο ηθικό το αποδεικνύουν καθημερινά. Είναι η προσφιλής ρήση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αλκιβιάδη Στεφανή, την οποία επιβεβαίωσε με την πράξη και τη συμπεριφορά της μια Δεκανέας του Στρατού Ξηράς  στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για την  Επαγγελματία Οπλίτη Βασιλική Μπουμπουλούδη, η οποία υπηρετεί στη 12η Μεραρχία ''ΕΒΡΟΣ'' και η οποία συγκίνησε όλους τους Έλληνες με την αγάπη της απέναντι σε ότι πιο ιερό υπάρχει, την Ελληνική Σημαία.Όπως γράψαμε και στο kranosgr και έχει ήδη γίνει πλέον πανελληνίως γνωστό, η Δεκανέας Μπουμπουλούδη τελειώνοντας προχθές την υπηρεσία της και περνώντας μπροστά από το ΚΑΠΗ της πόλης, είδε την Ελληνική Σημαία στον ιστό μπερδεμένη χωρίς να μπορεί να κυματίσει όπως θα έπρεπε. Αντικρίζοντας αυτή την εικόνα του ιερού μας συμβόλου και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου σκαρφάλωσε στον ιστό, ξεμπέρδεψε τη σημαία μας και αφού
κατέβηκε τις απέδωσε τιμές χαιρετώντας στρατιωτικά, όπως αρμόζει από ένα στέλεχος του Στρατού. Εκείνη τη στιγμή και την ώρα που γύρισε για να φύγει είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί περίοικοι και μέλη του ΚΑΠΗ τα οποία αντικρίζοντας την εικόνα μιας νεαρής ένστολης κοπέλας επάνω στον ιστό να ξεμπερδεύει την σημαία μας και αμέσως μετά να τη χαιρετά στρατιωτικά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Αρκετοί με δάκρυα στα μάτια έσπευσαν μάλιστα να τη συγχαρούν ζητώντας τα στοιχεία της κάτι που η ίδια από σεμνότητα δεν ήθελε να γίνουν γνωστά. ''Έκανα απλά το καθήκον μου'' ανέφερε σε παρευρισκόμενους και έφυγε από το χώρο. Στη μικρή κοινωνία μιας επαρχιακής πόλης όμως όπως είναι η Αλεξανδρούπολη τα πάντα  γίνονται γρήγορα γνωστά. Έτσι και το όνομα της Δεκανέα δεν έμεινε για πολύ κρυφό και δεν έπρεπε κατά τη γνώμη μας να μείνει. Σήμερα συζητήθηκε έντονα στην πόλη αφού το θέμα αναδείχθηκε  από Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και τοπικές ιστοσελίδες φθάνοντας και στο kranosgr.Θέλοντας να  επισημάνουμε αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία ενός στελέχους μιας ακριτικής περιοχής που τίμησε το ιερό σύμβολο της πατρίδος μας, παρουσιάζουμε με πολύ υπερηφάνεια τα στοιχεία και  τη φωτό της Δεκανέα  που βρήκαμε στον λογαριασμό της στο facebook. Tα χιλιάδες likes και τα συγχαρητήρια που θα εισπράξει από τους φίλους της όπως και από το kranosgr είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για μια νεαρή Δεκανέα του Ελληνικού Στρατού που απέδειξε πως έχει στην καρδιά της την Ελληνική Σημαία.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας και ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής θα πρέπει να έχουν πλέον το λόγο!


Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου