ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Σεμινάρια στη Βέροια από το Ο.Ε.Ε. με θέμα «Ανασκόπηση του φορολογικού τοπίου με όλες τις αλλαγές μέσα στο 2016»


Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει στη Βέροια, Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα:

«Ανασκόπηση του φορολογικού τοπίου με όλες τις αλλαγές μέσα στο 2016.»

Εισηγητής :ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Φοροτεχνικός, με συγγραφική και διδακτική εμπειρία - Πρώην καθηγητής ΤΕΙ.

Χώρος διεξαγωγής:

Βέροια στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», Ν.Π.Ο. Βέροιας-Σκύδρας,

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, από τις 09.00΄-14.00΄

Το Πρόγραμμα είναι διάρκειας 5 ωρών.

* Προϋπόθεση συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη (Α.Ε.Ι.), που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης (συνδρομή 2017) και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν υποβάλει Υπεύθυνη Δήλωση έτους 2016.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του 4ου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 02/02/2017, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 02/02/2017, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σε ηλεκτρονική μορφή οι σχετικές σημειώσεις του σεμιναρίου.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν με τους εξής τρόπους:

Στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας, Μαλακούση 10, 3ος όροφος, τηλ.:2331029111 (οι αιτήσεις μπορεί να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο)

Αποστολή με Fax: 2331072033

Αποστολή με email:oee4pt@oe-e.gr

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση

Πηγή: 
https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/33273

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου