ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΛΕΣΒΙΕΣ & ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ

Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων αλλά και με αφορμή την κυβέρνηση Σύριζα και τις απόψεις τους περί παιδοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια , οι εκδόσεις Ίκαρος έκδοσαν ένα βιβλίο με τίτλο: (Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες)
Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις αποκαλούμενες από την Νέα τάξη “οικογένειες Ουράνιο τόξο”, για τις οποίες έχουμε αναφερθεί στην Αθέατη γνώση.
Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά, δέχτηκε να κάνει την μετάφραση σε αυτό το εξάμβλωμα που θέλουν να μας παρουσιάσουν ως παιδικό βιβλίο.
Οι υπεύθυνοι της έκδοσης αυτού του βιβλίου, έκριναν σωστό, να πρωτοπορήσουν και να προωθήσουν την ανωμαλία παραφράζοντας την λέξη < <οικογένεια>> και παρουσιάζοντας μας ως λογικό με την φύση (φυσιολογικό) ένα ζευγάρι λεσβιών η ομοφυλόφιλων με παιδιά, με απώτερο σκοπό να μολύνουν τις εύπλαστες ψυχές των μικρών παιδιών.
Το εικονογραφημένο βιβλίο, στην προσπάθεια του να μας παρουσιάσει τις διάφορες μορφές οικογένειας, αναφέρει ότι: κάποια παιδιά έχουν δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες.
Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες, (σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου) εξερευνά τις διάφορες μορφές της οικογένειας σήμερα, και γίνεται υπέροχη αφορμή για συζήτηση γύρω από ευαίσθητα θέματα, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους.
Ένα βιβλίο που τα παιδιά θα αγαπήσουν και θα θέλουν να διαβάζουν ξανά και ξανά.
Το βιβλίο κέρδισε το School Library Association Information Book Award στην κατηγορία κάτω των 7.
Δυστυχώς, το πιο δυσάρεστο είναι ότι παρατηρώ διάφορες ομάδες και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο να επευφημούν και να προτείνουν ως ιδανικό το συγκεκριμένο βιβλίο.

http://www.votegreece.gr

45 σχόλια:

  1. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπω να έχει εικόνες 2 μουσουλμάνων άντρων ομοφυλόφιλων με παιδάκια η 2 μουσουλμάνων γυναικών ομοφυλόφιλων να εχουν οικογενεια δηλαδή μόνο οι χριστιανοί ειναι ομοφυλόφιλοι η οι άθεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα μπορούσε να έχει οικογένειες όπου ο σύζυγος είναι 50 και οι γυναίκες του 9 ή 12 ή 15 ετών και έχουν ήδη παιδιά. Επίσης η ομοφυλοφιλία είναι σε υψηλότατα επίπεδα. Πολύ ωραίες εικόνες μέσα στις οικογένειες. Δράμα στους δυτικούς, δράμα και στους ανατολίτες.

      Διαγραφή
  3. Οι αθεοι έφεραν τα σοδομα και γομορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ντροπή. Είναι το κατρακύλισμα ενός παρηκμασμένου κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά δεν ντρέπεστε και δεν μιλάω για αυτούς που έγραψαν το βιβλίο μιλάω για εσάς που κάνετε κριτική. Κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ότι θέλει αν δεν προκαλεί. Γιατί ένα παιδί να μεγαλώσει καλύτερα σε μια "φυσιολογική" οικογένεια και όχι σε μια οικογένεια ομοφυλοφιλων? Και στο κάτω κάτω ποιοι είστε εσείς που θα κάνετε κριτική στους άλλους. Αν κάποιος θέλει να δώσει αγάπη σε ένα μικρό μωρό τι σημασία έχει αν είναι ομοφυλόφιλος. Και αυτός είναι και πιο μάγκας από εσάς γιατί δέχεται να κάνει μια θεαρεστη πράξη την υιοθεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αντε ρε γαμησου καρναβάλι που θελεις την ανωμαλια σας να την περασετε ως φυσιολογικο.
      Βλαμμενε ε βλαμμενε...

      Διαγραφή
    3. Αντε ρε γαμησου καρναβάλι που θελεις την ανωμαλια σας να την περασετε ως φυσιολογικο.
      Βλαμμενε ε βλαμμενε...

      Διαγραφή
    4. Αντε ρε γαμησου καρναβάλι που θελεις την ανωμαλια σας να την περασετε ως φυσιολογικο.
      Βλαμμενε ε βλαμμενε...

      Διαγραφή
    5. Αντε ρε γαμησου καρναβάλι που θελεις την ανωμαλια σας να την περασετε ως φυσιολογικο.
      Βλαμμενε ε βλαμμενε...

      Διαγραφή
    6. iraklis έχω την αίσθηση ότι επαναλβανεσαι..
      ξέρεις..η επανάληψη χάνει την αξία του σχολίου σου.

      επίσης η μη ύπαρξη ευγενειας και παιδιάς.

      Μπράβο σε όποιον το έγραψε.
      Το θέλω κι εγώ το βιβλίο.

      Διαγραφή
    7. Ε πώς ρε Νίκο..
      εδώ λέει ότι δεν είμαστε φυσιολογικοί..
      και δεν κάνει καν το κόπο πριν ξεφτυλλιστει δημοσίως , να πάει σε ένα YouTube να δει αν υπάρχει η ομοφυλοφιλια στην φυση..Φυσιολογικό...φύση..
      ζωικό βασίλειο...

      Άφησε τους.
      ότι κοροϊδεύουν το λούζονται.

      Διαγραφή
    8. Καλά που υπάρχουν και νορμάλ απόψεις πού και πού! Όχι, φίλτατε, μάλλον για ορισμένους είναι ανήθικο να μεγαλώσει ένα παιδί με αγάπη! Θα προτιμούσαν σίγουρα να μεγαλώσει σε ετεροφυλόφιλο περιβάλλον κι ας το σακατεύουν στο ξύλο! Λογική του κώλου!

      Διαγραφή
    9. Αυτο φιλε μου βγαλτο απο το μυαλο σου, στο κρεβατι του ο καθενας μπορει να κανει οτι ανωμαλια θελει κ εκει τελειωνει το θεμα!
      Ξυπνησαν τα ποδια να βαρεσουν το κεφαλι ρε τι τραβαμε......
      Τα παιδια χρειαζονται σωστες βασεις για να μεγαλωσουν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. Δηλαδη θελουν ΜΑΜΑ και ΜΠΑΜΠΑ, αρσενικο και θυληκο πρωτυπο στην οικογενεια! Δεν μπορει να βλεπει το μπαμπα να φασωνεται με το μπαμπα, ουτε να τον τρωει ο ενας μπαμπας απο τον αλλο, γιατι πολυ απλα το παιδι λαμβανει ως φυσιολογικο το ανωμαλο που εχει για παραδειγμα και δημιουργειται συγχηση στο μυαλο και τον ψυχισμο του, για να μιλησουμε για παιδοφιλους που θα ακολουθησουν τετοιες τακτικες κ ξεφυγουμε τελειως... Λοιπον αφηστε τα παιδακια ησυχα να μεγαλωσουν φυσιολογικα και μετα ας κανει το καθενα τις επιλογες του, αντε γιατι δεν μας φτανει που τα εχουμε γαμησει ολα σ αυτη τη γη, τωρα παμε να κανουμε τη φυση παρα φυση να αφανιστει και το ειδος μας να τελειωνουμε.

      Διαγραφή
    10. Στγνωμη ,αλλα σε😇ετεροφυλα ζευγαρια βλεπεις να φασονονται μπροστα στα παιδια??Γιατι δεν μπορουμε απλως να αποδεκρουμε το γεγονος οτι στη δυαη υπαρχουν ολα και να σεβομαστε ο ενας την οντοτητα του αλλου..Οτι ειναι επιλογη και με σωστες βασεις μπορει να καλλιεργηθει σε αγαπη ειναι πραγματικα αξιο προσπαθειας...

      Διαγραφή
    11. Τα παιδιά για να μεγαλώσουν χρειάζονται αγάπη και σωστά πρότυπα. Προφανώς σωστό πρότυπο για ένα παιδί δεν είναι οι ομοφοβικοί που σχολιάζουν σ αυτό το ποστ. Αντίθετα δύο άτομα του ίδιου φύλλου θα μπορούσαν να είναι ιδανικό πρότυπο για ένα παιδί, καθώς θα το μεγάλωναν με τις αξίες της ισότητας και του σεβασμού. Και ακόμα η φύση ορίζει ότι δύο άτομα του ίδιου φύλλου δε μπορούν να γεννήσουν ένα παιδί, όχι ότι δε μπορούν να το μεγαλώσουν. Ορισμένοι καλό θα ήταν να ξεφύγετε από τον μεσαίωνα στον οποίο ζείτε. Οι απόψεις σας δεν είναι ούτε δεκτές, ούτε σεβαστές.

      Διαγραφή
    12. Καλα ρε νουμερο Nikos, λες οτι κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ότι θέλει αν δεν προκαλει. Το παιδι το ρωτησες αν θελει να εχει δυο μπαμπαδες? Νουμερο ε νουμερο!!! Παλιοαδελεφη!

      Διαγραφή
    13. Κι όταν ρωτήσει το παιδί πώς γεννήθηκα, θα απάντηση ο ένας, τι να κάνω παιδάκι μου, από πίσω κι έφτασε ως το λαιμό. Για τους μουσουλμάνους δεν διαβάζω τίποτα όμως.

      Διαγραφή
  6. Καλά δεν ντρέπεστε και δεν μιλάω για αυτούς που έγραψαν το βιβλίο μιλάω για εσάς που κάνετε κριτική. Κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ότι θέλει αν δεν προκαλεί. Γιατί ένα παιδί να μεγαλώσει καλύτερα σε μια "φυσιολογική" οικογένεια και όχι σε μια οικογένεια ομοφυλοφιλων? Και στο κάτω κάτω ποιοι είστε εσείς που θα κάνετε κριτική στους άλλους. Αν κάποιος θέλει να δώσει αγάπη σε ένα μικρό μωρό τι σημασία έχει αν είναι ομοφυλόφιλος. Και αυτός είναι και πιο μάγκας από εσάς γιατί δέχεται να κάνει μια θεαρεστη πράξη την υιοθεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐσύ, ἢ κανένα troll θὰ εἶσαι, ἢ πολὺ βλαμμένο! Ἐὰν ὑπάρχῃ καὶ ἄλλη ἐπιλογή, νὰ τὴν διαβάσωμεν...

      Διαγραφή
    2. Αγγλικό όνομα, ηλίθια εικόνα προφίλ πολυτονικό σύστημα. Μάλλον εσύ είσαι βλαμμένος.

      Διαγραφή
    3. «Unknown», τοὐλάχιστον ἐγὼ ἔχω ὄνομα, δὲν εἶμαι ἀνώνυμος. Οὔτε εἶμαι ῥατσιστὴς ὅπως ἐσύ, νὰ ἀπεχθάνωμαι τὰς ἄλλας γλῶσσας. Οὔτε εἶμαι Ἀντίχριστος, Ἐκκλησιομάχος καὶ ἄπατρις, ὅπως φαίνεται νὰ εἶσαι ἐσύ! Καὶ ἔχω μίαν φωτογραφίαν ποὺ μὲ ἐκφράζει ὡς Ἕλλην Χριστιανὸς Ὀρθόδοξος! Ἀλήθεια τί ἐθνικότητος εἶσαι καὶ διατί χρησιμοποιεῖς τὴν ἑλληνικὴν γλῶσσαν, ἔστω καὶ κολοβωμένην;

      Διαγραφή
  7. Που μπορω να προμηθευτώ το βιβλίο σας;

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανωμαλος εισαι εσυ ''Κυριε'' αρθρογραφε που πιστευεις οτι ειναι καλυτερο ενα παιδι να ζει σε ιδρυμα παρα σε μια οικογενεια που θα το αγαπαει, θα το φροντιζει και θα του προσφερει μια φυσιολογικη ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ? ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ, ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλ'τη στο κωλο την καραμπίνα και ρίξε μπουλη ψοφα αν δεν σου αρέσουν τα ίσα δικαιώματα για όλους

      Διαγραφή
    2. Δεν με γνωριζεις οποτε μη δινεις χαρακτηρισμους τυπου μπουλης. Ισα δικαιωματα για ολους? Αυτο καταλαβες εσυ? Οι ομοφυλοφυλοφιλοι ειναι κατα τι το μη φυσιολογικο. Και ετσι θα πρεπει να το αντιμετωπιζουμε. Ειναι μια διαταραχη στις σεξουαλικες προτιμησεις του ανθρωπου. ΑΠΟΚΛΙΝΕΙ απο αυτο που ΟΡΙΣΕη φυση αγορι μου τι δεν καταλαιβενεις? Το ιδιο συμβαινει και με τους παιδοφιλους. Εχουν και αυτοι μια σεξουαλικη διαστροφη οπως και οι ομοφυλοφιλοι. Γιατι δεν λες για αυτους ισα δικαιωματα? Η μηπως και για αυτους λες να εχουν ισα δικαιωματα? ΕΧΕΙΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΘΩΜΑΤΑ. ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ. ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΙΝΑΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΑ.

      Διαγραφή
    3. Ηλιθιε υπανθρωπε η ομοφυλοφιλία είναι κάτι φυσιολογικό από την στιγμή που υπάρχει σε χιλιάδες είδη ζώων
      Η παιδοφιλια είναι διαταραχή γιατί δεν υπάρχει συναίνεση αντίθετα με τους ομοφυλόφιλους το κατάλαβες μήπως τώρα πουτανογεννημα; άσε τις ιντερνετικες τσουτσες μπουλη μια ζωή στη φαπα και την κοροϊδία θα είσαι

      Διαγραφή
    4. ΚΟΛΟ ΦΛΩΡΕ ΕΛΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΛΗΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟ ΑΠΛΥΤΕ.

      Διαγραφή
    5. Χαχαχα προσπάθησε να κόψεις τις πιπες πρώτα πεταμενε μπουλη φιλιά στη μαμά σου

      Διαγραφή
    6. ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΜΠΟΥΛΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΣΟΥ ΡΕ ΑΠΛΥΤΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΛΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

      Διαγραφή
    7. Γαμα κάνα μαξιλάρι μπουλη με το γαριδάκι σου και πρόσεχε τι ζητάς μπορεί να γίνει πραγματικότητα

      Διαγραφή
  10. εγώ δεν συμφωνώ γιατί είμαι παράλογος, η φύση συμφωνεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειπαμε μην τα ισοποδενουμε ολα!!!!η φυση ειναι μια.....μαμα μπαμπας..θελετε να κανετε οτι θελετε στην προσωπικη ζωη σας?καντε το αλλα μονοι σας χωρις παιδια δεν σας φταινε σε τιποτα να τα μεγαλωνετε με λαθος προτυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο αρθρογραφος μαλλον δε γνωριζει πως συντασεται σωστα ενα κειμενο-ειδηση, παραθετωντας τις αποψεις του. το βιβλιο υπαρχει ουτως η αλλως και για να εχει βραβευθει σημαινει πως ειναι πολυ καλο. δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται καποιοι να ειναι τοσο στενομυαλοι και οπισθοδρομικοι ωστε να θεωρουν ενα τετοιο βιβλιο ντροπη. ετσι ειναι η φυση δεν ειμαστε ολοι μας ετεροφυλοφιλοι οπως και να το κανουμε. αυτο εχει αποδειχθει μεσα στην ιστορια και αν θελει κανεις να πειστει για τη φυσιολογικοτητα της υπαρξης της ομοφυλοφιλιας μπορει να διαβασει λιγο Σωκρατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oloi eseis pou to paizete anetoi kai eiste yper tis anomalias... na lete sta paidia sas kai gia ton diaolo kai na deite ti 8a pistepsoun megalwnontas. Eseis eiste h katantia ths xwras mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Η ομοφυλοφιλία υπάρχει παντού στη φύση ενώ οι θρησκείες όχι οπότε μάλλον οι θρησκείες είναι ανωμαλία

      Διαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται σε περιβάλλον που τα κρατά ασφαλή και χαρούμενα. Δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες είναι καλύτερες από καθόλου γονείς. Το σχόλιο μου λογικά θα αφαιρεθεί γιατί παρατηρώ πως ο συντάκτης μάλλον δεν είναι σε θέση να προσφέρει αντίλογο για τους ανθρώπους που διαφωνούν με το άρθρο του. Τέλος πάντων όχι πως έχει σημασία στο τέλος το ζήτημα είναι τα παιδιά να κατανοήσουν την διαφορετικότητα, κανένα τους δεν είναι ηλίθιο αν θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο τους θα το κάνουν. Όσο για την φύση και την φυσικότητα η ομοφυλοφιλία είναι συχνή σε αυτήν, μην χρησιμοποιείται δικαιολογίες τέτοιου είδους για να τεκμηριώσετε παλιωμένες αντιλήψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή