ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ & ΕΥΧΕΣ, Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ !!!!


Με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα, σηματοδοτήθηκε και φέτος, η έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς για τα τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Δημήτριος» Χαρίεσσας. Με τον καθιερωμένο Αγιασμό στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία πλήθος κόσμου και φίλων του Συλλόγου, τα μέλη κάθε ηλικίας απο όλα τα χορευτικά τμήματα, δέχτηκαν με ευλάβεια τις ευλογίες της Εκκλησίας κατά την τέλεση του Αγιασμού απο τον Πατέρα Γκέσιο Χρήστο, για το ξεκίνημα της νέας χορευτικής χρονιάς.

Ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά με ποικίλες δράσεις και εποικοδομητικές συνεργασίες, εξέφρασαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρωϊκής πόλης Νάουσας Στ. Δάγγας και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών και Ανάπτυξης, κυρία Χρ. Πασχούλα. 
Η Διοίκηση του συλλόγου, δια του προέδρου, κ. Σωτήρη Προυτζή, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη, και το πλούσιο έργο του Συλλόγου, να εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δράσεις που παράγουν πολιτισμό, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Δήμο Νάουσας, για την πολύτιμη βοήθεια του στον Σύλλογο  “Βασικός μας σκοπός είναι και θα συνεχίζει να είναι, η καταγραφή των ιστορικών πολιτιστικών στοιχείων του τόπου μας, με στόχο τη 
διαφύλαξη, διάσωση, ανάδειξη και διάδοση της αυθεντικής πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου μας. Ας σηματοδοτήσουμε όλοι μαζί το πολιτιστικό αύριο, με σεβασμό, ευγένεια και αγάπη. Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή χορευτική και όχι μόνο, χρονιά για όλους με υγεία ”.
Στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι, γεύτηκαν τα πλούσια εδέσματα, που ετοίμασαν τα ίδια τα μέλη “Αγίου Δημητρίου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου