ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

’’ΤΕΝ -ΤΕΝ RUN 2017’’ (Δέκα στο Δέκα) στην Πιερία !!!!!!


O Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 10 χλμ.,  με την επωνυμία «ΤΕΝ-ΤΕΝ RUN 2017» (Δέκα στο Δέκα) και παιδικό αγώνα δρόμου 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δ. Κατερίνης, Ν. Πιερίας, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ.
Το Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης βρίσκεται στο 10ο χλμ. της Ε.Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας.

ΤΟ ΜΙΣΟ 2013 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 2014 ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Για προγραµµατισµένη πληρωµή την Τρίτη 31 Ιανουαρίου κάνουν τώρα λόγο από το υπουργείο Οικονοµικών σχετικά µε το αγροτικό πετρέλαιο, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Agrenda που κυκλοφορεί. Η πληρωµή θα αφορά το µισό ΟΣ∆Ε του 2013 και ολόκληρο το ΟΣ∆Ε του 2014 σύμφωνα με ρεπορτάζ της Agrenda. Με τους αγρότες ήδη στους δρόµους και την υποµονή τους να έχει εξαντληθεί, φαίνεται πως έχουν δοθεί εντολές και χρονοδιαγράµµατα προκειµένου να «σωθούν» κάπως τα προσχήµατα όσον αφορά τις εξαγγελίες τόσο του πρωθυπουργού όσο και του αρµόδιου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για πληρωµή µέχρι το τέλος του Γενάρη.
Από το γραφείο της υφυπουργού Οικονοµικών Κατερίνας Παπανάτσιου, πάντως, λένε ότι στόχος είναι πλέον να σταλεί το αρχείο µε τους δικαιούχους στην τράπεζα κάποια στιγµή τη ∆ευτέρα ή το αργότερο Τρίτη πρωί, ώστε να αρχίσει και η πίστωση των λογαριασµών. Το γεγονός είναι ότι για ακόµα µια φορά η πληρωµή, όπως λένε οι αρµόδιοι, «κολλάει» στους συµψηφισµούς και σε όλη τη διαδικασία ελέγχου των οφειλών των παραγωγών που διενεργεί η Ανεξάρτητη Αρχή ∆ηµοσίων Εσόδων (ΑΑ∆Ε).

Ο ΕΞΗΣ ΕΝΑΣ, Ο ΜΠΟΥΤΑΣ, ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ....

Πολλοί συζητούν για κάθοδο στις εθνικές οδούς, ένας όμως είναι ο συντονιστικός φορέας που κρατάει στα χέρια του την φετινή υπόθεση των αγροτικών κινητοποιήσεων και δεν είναι άλλος από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, δηλαδή το δίκτυο που χτίζει μεθοδικά τα τελευταία χρόνια ο Βαγγέλης Μπούτας.

H καθυστέρηση που συστηματικά φαίνεται να παίζουν τις τελευταίες μέρες οι υπόλοιπες κινήσεις και ιδιαίτερα οι Θεσσαλοί του κλίματος Κοκκινούλη, μάλλον είναι για να περιορίσουν την εμβέλεια του Μπούτα, παρά για να οργανώσουν κάτι αξιόλογο στην κατεύθυνση της διεκδίκησης λύσεων για τους αγρότες.
Πρώτον, γιατί οι μεταξύ των ηγητόρων έριδες καλά κρατούν, δεύτερον γιατί ο χώρος της Νέας Δημοκρατίας στον οποίο λοξοκοιτούν δεν τους ενθαρρύνει να κινηθούν σ’ αυτή τη φάση και τρίτον, γιατί το στρατηγείο της πλατείας Βάθη τους κρατάει «ομήρους» με τη γνωστή τροπολογία για τις ευθύνες των διοικήσεων των συνεταιρισμών, η οποία πάει κι έρχεται στη Βουλή… μέχρι να ΄ρθει η άνοιξη.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 4η Γιορτή (κρασιού) Πιερικών Οίνων (Π.Γ.Ε.)


Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 4η Γιορτή (κρασιού) Πιερικών Οίνων (Π.Γ.Ε.) στο Ελατοχώρι Πιερίας με την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας
Για μία ακόμη χρονιά, τα μονοπάτια των κρασιών της Πιερίας οδηγούν στο πανέμορφο παραδοσιακό Ελατοχώρι Πιερίας στις 17-18-19 Φεβρουαρίου 2017. Για 4η χρονιά ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου, η Ομάδα Νέων του Ελατοχωρίου (Y.P.P.) σε συνεργασία με τους οινοποιούς της Πιερίας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας διοργανώνουν μια μοναδική γιορτή για τους Πιερικούς Οίνους.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ο πρώην δήμαρχος Καλύμνου σπάει τη σιωπή του για τα Ίμια


Ιδιαίτερα σκληρή είναι η απάντηση του πρώην Δημάρχου Καλύμνου, Δημήτρη Διακομιχάλη προς τον πρώην υπουργό Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ την περίοδο των Ιμίων, Θεόδωρο Πάγκαλο. Ο πρώην Δήμαρχος Καλύμνου εξαπολύει επίθεση κατά του κ. Πάγκαλου και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο να υψώσει την ελληνική σημαία στα Ίμια την περίοδο εκείνη, όπως μεταδίδει το mignatiou.com. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Προκαλεί ο Σημίτης: Να φύγουν οι νέοι στο εξωτερικό!

Αν το θράσος είχε όρια, ο Κώστας Σημίτης θα τα είχε καταρρίψει… Ο μοιραίος πρώην πρωθυπουργός προτρέπει τους νέους να εγκαταλείψουν την Ελλάδα (!!!) και επιρρίπτει ευθύνες σε όλους όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια, από τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Παπανδρέου έως και τον Αλέξη Τσίπρα, βγάζοντας όμως τον εαυτό του απέξω.
Ποιος; Ο άνθρωπος που έβαλε τη χώρα στο ευρώ με ισοτιμία σε βάρος της Ελλάδας και ο πρωθυπουργός του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου και πολλών ακόμη στον χώρο της άμυνας, της υγείας και των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΔΕΗ: Στην έξοδο άλλοι 1.000 εργαζόμενοι


Μετά τους 200, έρχεται όριο ηλικίας και έξοδος για 1.000 ακόμα εργαζομένους της ΔΕΗ που βρίσκονται κοντά στο συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Κοινό μυστικό στην επιχείρηση είναι ότι τα 200 άτομα, για τα οποία η διοίκηση αποφάσισε να προσφέρει μπόνους αποχώρησης 15.000 ευρώ την περασμένη εβδομάδα, ήταν μόνο η αρχή.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλούνται Τα Νέα, αυτό που εξετάζουν στην επιχείρηση είναι η μόνιμη επαναφορά των ορίων ηλικίας, μετά την υπέρβαση των οποίων οι εργαζόμενοι θα βγαίνουν υποχρεωτικά στη σύνταξη. Κι αυτό, προκειμένου να μη χρειάζεται κάθε χρόνο η ΔΕΗ να καταφεύγει σε ρυθμίσεις τύπου «πάρε 15.000 ευρώ και φύγε, διαφορετικά απολύεσαι».

Διασύνδεση Κυκλάδων με Ηπειρωτικό σύστημα. Στις αρχές του 2018 η λειτουργία της πρώτης γραμμής


Για τις  αρχές του 2018 έχει μετατεθεί πλέον η λειτουργία της πρώτης γραμμή από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα, μετά από συνεχείς καθυστερήσεις τα προηγούμενα χρόνια.
Πρόκειται για το υποβρύχιο καλώδιο που θα συνδέει το Λαύριο με τη Σύρο. Αμέσως μετά ακολουθεί η επόμενη φάση με ολοκλήρωση το 2018-2019, που αφορά στη διασύνδεση επιμέρους νησιών. 
Το έργο, όπως δήλωσε πρόσφατα και ο πρόεδρος της ΡΑΕ Νίκος Μπουλαξής, σε συνέντευξη σε μέσο των Κυκλάδων, έχει ήδη καθυστερήσει αρκετά σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό του.

Αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί - Έτοιμο το πρώτο «πακέτο» 10.000 ακινήτων - Αναμένονται εικόνες... Ισπανίας


Από τον Μάρτιο αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, που αποτελούν και ένα από τα προαπαιτούμενα στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης για να αποφεύγονται πλέον οι αντιδράσεις στις κατασχέσεις
Ο μέχρι σήμερα γνωστός τρόπος διεξαγωγής πλειστηριασμών θα σταματήσει. Τα τελευταία χρόνια που πολλοί άνθρωποι σύρθηκαν στην διαδικασία και κάποιοι από αυτούς  έχασαν τους κόπους μιας ζωής αφού βρέθηκαν στην δύνη της ανεργίας και της κατάστασης που δημιούργησαν οι πολιτικές των Ελληνικών κυβερνήσεων με τα μνημόνια που εφάρμοσαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ


Τα στοιχεία από τουριστικά γραφεία της γειτονικής χώρας, δείχνουν για το 2017 αυξητική τάση στην προτίμηση περιοχών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης -πάνω από 10%- σε σχέση με το 2016. Σημαντικό ποσοστό εάν αναλογιστούμε τις ήδη ενισχυμένες ροές των τελευταίων ετών. Υπάρχει μάλιστα η αισιοδοξία ότι τη φετινή χρονιά η επισκεψιμότητα θα είναι εντονότερη και την Άνοιξη.

Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα στη Βουλγαρία και υπάρχουν πλέον και δομημένες διαπροσωπικές σχέσεις Βουλγάρων - Ελλήνων και κοινές επενδύσεις, που λειτουργούν ενισχυτικά.

ΣΤΙΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!!

Μετά και απο τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι ίδιοι, αλλά και σε συμμετοχές τους ανα την Ελλάδα, ο Μορφωτικός- Χορευτικός Σύλλογος Χαρίεσσας "ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ", αυτή τη φορά βάλθηκε να μας καταπλήξει και με τις...... καλλιτεχνικές του προτιμήσεις !!!!!!!
Στις 26 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 ο παραδοσιακός, πολιτιστικός, χορευτικός, μορφωτικός Σύλλογος Χαρίεσσας, διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο κέντρο διασκέδασης "ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ" υπο τους ήχους των χάλκινων ηχοχρωμάτων !!!!
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!!

Ξεκινούν 1η Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης


Από 1ης Φεβρουαρίου θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι δικαιούχοι για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. 
Σύμφωνα με δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα keaprogram.gr, είτε στους δήμους, είτε στα ΚΕΠ. 
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι όσοι από τους 700.000 δικαιούχους υποβάλουν τις αιτήσεις μέσα στον Φεβρουάριο θα πάρουν κανονικά ότι δικαιούνται και ως εκ τούτου «δεν χρειάζεται να σπεύσουν όλοι την πρώτη ημέρα αλλά ούτε και την τελευταία».

Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για καταρτιζόμενους & εκπαιδευτές στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ (Εαρινό εξάμηνο σε 2017 Αθήνα και Θεσσαλονίκη)


Η ειδικότητα θα λειτουργήσει στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Υποβολή αιτήσεων από τις 31-01-2017 ημέρα Τρίτη μέχρι και 08-02-2017 ημέρα Τετάρτη, κατά τις ώρες 08.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., στη Γραμματεία του ΙΕΚ ΕΚΑΒ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για καταρτιζόμενους στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ (Εαρινό εξάμηνο 2017)

To IEK EKAB Προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν, στην ειδικότητα “Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου”, στο Α΄ εξάμηνο (Εαρινό 2017) που αρχίζει 06/03/2017 και λήγει 10/07/2017 να υποβάλλουν σχετική αίτηση.

ΕΑΠ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Φοιτητές σε όλη την Ευρώπη καλούνται να δημιουργήσουν ταινίες μικρού μήκους, στις οποίες θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τη φοιτητική τους ζωή. Στόχος να συγκεντρωθούν φρέσκα, διασκεδαστικά και ευφάνταστα φιλμάκια (φτιαγμένα από φοιτητές για φοιτητές) τα οποία θα προβάλουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η Ευρώπη και θα εμπνεύσουν τους υποψήφιους, μελλοντικούς φοιτητές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Γνωστή εταιρεία ανακαλεί 416 αυτοκίνητα στην Ελλάδα

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αποσβεστήρα του εμπρός προφυλακτήρα αυτοκινήτων Toyota, μοντέλο Hilux.
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία TOYOTA Ελλάς ABEE, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Toyota και μοντέλου Hilux. Ο προληπτικός έλεγχος αφορά 416 οχήματα, παραγωγής 2016.

Πως θα προστατεύσετε τις σωληνώσεις του σπιτιού σας (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι ακραίες καιρικές συνθήκες επηρεάζουν και τις λειτουργίες των υλικοτεχνικών υποδομών στις κατοικίες των πολιτών.
Ιδιαίτερη προσοχή λόγω της επικινδυνότητας που προκαλεί ο παγετό αλλά και οι ''παρενέργειες'' που έχουν οι χαμηλές θερμοκρασίες στις σωληνώσεις του σπιτιού.
Διαβάστε και ΕΔΩ, τι αναφέρει η ΕΥΑΘ στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τα υδρόμετρα και τις σωληνώσεις.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου επιβάλει σε σχολεία Γυμνασίου να βάλουν ταινίες με transexual, gay, και λεσβίες

– Η κοινότητα LGBTQ Colour Youth χαιρετίζει την αποστολή της εγκυκλίου 
– Πώς θα υλοποιηθεί η θεματική εβδομάδα Εγκύκλιο για μαθησιακές δραστηριότητες στις οποίες περιλαμβάνονται «εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, εικαστικές δραστηριότητες, προβολή ταινιών με σχετικό περιεχόμενο που πλαισιώνεται με συζήτηση ή άλλη δράση» καθώς και συζήτηση για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα έμφυλα στερεότυπα και τις διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία αλλά και την έμφυλη βία, απέστειλε στα γυμνάσια το υπουργείο Παιδείας.
Την έντονη αντίδραση και προβληματισμό των Μητροπολιτών Πειραιώς και Φλωρίνης, προκάλεσε η θεματική εβδομάδα που θα εφαρμοστεί στους μαθητές του Γυμνασίου, ηλικίας 13-15 ετών σχετικά με τις «Έμφυλες Ταυτότητες».
Πειραιώς Σεραφείμ: «Προστατεύστε τα παιδιά από τη διαστροφή της προσωπικότητάς τους»

«ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ»! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ: «ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ. ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ…» (BINTEO)


Στο φινάλε της ζωντανής σύνδεσης του σημερινού «Happy Day», ο Δήμος Βερύκιος θέλησε να πει δυο λόγια για τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Έτσι αποκάλυψε ότι η υγεία του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και χρειάζεται άμεσα ιατρική φροντίδα.
Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:
«Ήθελα να πω και θέλω αυτό να το απομαγνητοφωνήσουν στο Μέγαρο Μαξίμου και να το πάνε του Τσίπρα. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Τον έλεγαν απλώς, Ζήση – Δεν τον έλεγαν Ρουπακιά. Δεν τον έλεγαν Γρηγορόπουλο. Δεν τον έλεγαν Ρωμανό. Δεν το έλεγαν καν… Κούνεβα.

Δεν τον έλεγαν Ρουπακιά. Δεν τον έλεγαν Γρηγορόπουλο. Δεν τον έλεγαν Ρωμανό. Δεν το έλεγαν καν… Κούνεβα. Δεν ήταν ράπερ. Δεν ήταν οργισμένο καλοταϊσμένο νιάτο. Δεν ήταν επαναστάτης από τις στέπες και τα αντάρτικα λημέρια του Παλαιού Ψυχικού. Δεν ήταν συνδικαλιστής ή τρομοκράτης. Δεν ήταν τίποτα απ’ όλα
αυτά. Δεν ήταν καν το παιδί της Πόλα Ρούπα.


Την μητέρα του, την σεμνή Ελληνίδα μάνα, δεν την είδαμε να το παίζει «Κατίνα Παξινού» στα δικαστήρια. Η μορφή του ήρωα πατέρα του, μας είναι παντελώς άγνωστη.
Ποιος ήταν λοιπόν;

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Άμεση απόσυρση της απόφασης για τα χρέη στον ΟΓΑ


«Αφού πρώτα επέβαλλε τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών, τώρα η κυβέρνηση ετοιμάζει, μέσω του διαβόητου Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ),  μέτρα αναγκαστικής είσπραξης των αγροτικών χρεών προς τον ΟΓΑ.  Μάλιστα, για να μην της ξεφύγει κανείς από όσους έχουν χρέη , έσπευσε, με απόφαση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης να στείλει στο ΚΕΑΟ προς είσπραξη και τις οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ, με αποτέλεσμα πάνω από 360.000 μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι που δεν μπόρεσαν να  καταβάλουν τις εισφορές στον  ΟΓΑ να βρίσκονται στις δαγκάνες του.

Κρίση πανικού: Συμπτώματα, διάρκεια και αντιμετώπιση σε 6 βήματα

Μια κρίση πανικού είναι μια απότομη κατάσταση με έντονα ψυχολογικά και σωματικά συμπτώματα. Αυτά τα συμπτώματα πανικού μπορεί να είναι τρομακτικά και πολλές φορές να συμβαίνουν ξαφνικά, χωρίς σαφή προειδοποίηση και αιτία.
Μια κρίση πανικού συνήθως διαρκεί από 5 έως 20 λεπτά, και παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν είναι επικίνδυνη και δεν προκαλεί σωματικές βλάβες. Είναι πολύ σπάνιο να χρειαστεί να εισαχθείτε σε νοσοκομείο, αν έχετε μια κρίση πανικού.
Αίσθηση ταχυπαλμίας
Μπορεί να αισθανθείτε μια συντριπτική αίσθηση φόβου και να νιώθετε σαν να είστε αποκομμένοι από τον κόσμο γύρω σας. 
Μαζί με τα ψυχολογικά συμπτώματα, ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε και σωματικά συμπτώματα από την κρίση πανικού, όπως:

Δύο χρόνια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Ψέματα, «κωλοτούμπες», 3ο μνημόνιο, μέτρα, πλημμύρα μεταναστών και…μάθημα για gay-trans στα σχολεία


Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας υποσχόμενος πώς θα φέρει την ελπίδα και έρχεται να σκίσει τα μνημόνια. Όχι όμως μόνο αυτά δεν έγινε, αλλά υπέγραψε ένα ακόμη μνημόνιο, πολύ πιο σκληρό, η ύφεση συνεχίστηκε, η αφαίμαξη από τα ελληνικά νοικοκυριά συνεχίστηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ θολωμένος από τους κυβιστήσεις πανηγυρίζει γιατί έδωσε 300-400 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους. Έτσι νομίζει ότι έλυσε τα προβλήματα του ελληνικού λαού.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τους εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆ μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε ∆ήμους της Χώρας (επιβλέποντες φορείς) συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, για 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Κηρύσσονται άκυροι οι τίτλοι 17 ιδιωτικών σχολείων (TEE) σε όλη την χώρα


Οι τίτλοι, συνολικά 17 ιδιωτικών σχολείων σε όλη την χώρα, κηρύσσονται άκυροι και οι απόφοιτοί τους αποκλείονται από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για διορισμό στο Δημόσιο.
 Αυτό ουσιαστικά ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, επισημαίνοντας ότι οι κάτοχοι των παράνομων τίτλων σπουδών από τους συγκεκριμένους φορείς ιδιωτικής εκπαίδευσης υποχρεώνονται να δώσουν εξετάσεις για να τους χορηγηθούν νόμιμοι τίτλοι.

Ποιοι είναι οι νέοι Αστυνομικοί Διευθυντές


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης στο Αιγίνιο


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και από της 10 π.μ. θα διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Αιγινίου Πιερίας, η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Αναρρίχησης. Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αιγινίου με την συνεχώς αυξανόμενη δράση του από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η τοπική κοινωνία να αντιληφθεί, να ζήσει και να αγαπήσει τις εικόνες και τα αισθήματα που μόνο το βουνό μπορεί να προσφέρει.
    Φέτος, με την ανάληψη της ανωτέρω διοργάνωσης αναλαμβάνει ίσως τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ- ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ


ΤΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ Ν.Π. ΚΑΠΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
 ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ –ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΚΑΙ ΩΡΑ 8.00 μμ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ : 13 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ


Η γρίπη των πτηνών είναι ιογενές νόσημα  υποχρεωτικής δηλώσεως. Μεταδίδεται με άμεση επαφή με μολυσμένα πτηνά ή προϊόντα αυτών.  Η χαμηλής παθογονικότητας μορφή (LPAI) της νόσου προκαλεί συνήθως ήπια συμπτώματα στα πτηνά ενώ η υψηλής παθογονικότητας μορφή (HPAI) προκαλεί συνήθως πολύ υψηλά ποσοστά θνησιμότητας.
Η γρίπη των πτηνών είναι δυνητικά ζωοανθρωπονόσος αλλά η πιθανότητα μετάδοσης στον άνθρωπο είναι σχετικά μικρή.
Λόγω των πρόσφατων κρουσμάτων γρίπης των πτηνών του υπότυπου Η5Ν8 σε χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ουγγαρία και η Πολωνία και τελευταία και η Ελλάδα (Έβρος και Αρκαδία) παρακαλούνται όσοι έρχονται σε άμεση και συχνή επαφή με άγρια πτηνά (δασικοί υπάλληλοι, κυνηγοί, ομοσπονδιακοί θηροφύλακες, μέλη ορνιθολογικών  οργανώσεων, καταφύγια αγρίων ζώων κ.τ.λ.) αλλά και οι απλοί πολίτες,  σε περιπτώσεις ανεύρεσης νεκρών ή ημιθανών πτηνών λόγω δραστηριότητάς τους σε περιοχές κοντά σε υδροβιότοπους, ποτάμια, λίμνες, δέλτα ποταμού, λιμνοθάλασσες να ειδοποιούν άμεσα το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας για να ληφθούν τυχόν δείγματα.

Ανανέωση και έκδοση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2016


Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σε εφαρμογή της με αριθμ. Δ24α/Φ.11/ΓΠοικ. 36017/780/02-08-2016 (ΦΕΚ 2456/Β’/2016) Κοινής Υπουργικής Απόφασης και της με αριθμ. πρωτ. Δ24α/ΓΠοικ.56479/1308/6-12-2016 Διευκρινιστικής Εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνεται ότι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) και στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την ανανέωση και την έκδοση των Δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ έτους 2016.

Σεμινάρια στη Βέροια από το Ο.Ε.Ε. με θέμα «Ανασκόπηση του φορολογικού τοπίου με όλες τις αλλαγές μέσα στο 2016»


Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει στη Βέροια, Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα:

«Ανασκόπηση του φορολογικού τοπίου με όλες τις αλλαγές μέσα στο 2016.»

Εισηγητής :ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Φοροτεχνικός, με συγγραφική και διδακτική εμπειρία - Πρώην καθηγητής ΤΕΙ.

Χώρος διεξαγωγής:

Βέροια στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», Ν.Π.Ο. Βέροιας-Σκύδρας,

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, από τις 09.00΄-14.00΄

Το Πρόγραμμα είναι διάρκειας 5 ωρών.

* Προϋπόθεση συμμετοχής:

Μωρό γεννήθηκε πριν από 6 μήνες, αλλά είναι 23 ετών! Δείτε τι έγινε (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο μικρός Xavier Powell έγινε το νεαρότερο άτομο στην ιστορία που μπαίνει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες και ο λόγος είναι απίστευτος.
Όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «60 Minutes» του καναλιού Channel Nine της Αυστραλίας, ο πατέρας του μικρού, Alex, και η μητέρα του, Vi, έφεραν τον Xavier στον κόσμο με την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Μόνο που το σπέρμα του Alex το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να φτάσουν στην γέννηση του μικρού Xavier, ήταν το πιο παλιό σπέρμα που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στην ιστορία των εξωσωματικών γονιμοποιήσεων στον κόσμο. Ο Alex είχε δώσει δείγμα σπέρματος που είχε καταψυχθεί πριν από 23 ολόκληρα χρόνια!

Έγκριση έργου συνολικού προϋπολογισμού 6.109.268,29 Ευρώ.


Στο πλαίσιο της έγκρισης της κατασκευής του δικτύου ύδρευσης της ζώνης 3, συνολικού προϋπολογισμού 6.109.268,29 Ευρώ, ο Δήμαρχος Δράμας, κ.  Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:
«Έχω την μεγάλη τιμή να ανακοινώσω στους συνδημότες μου την έγκριση της κατασκευής του δικτύου ύδρευσης της ζώνης 3.
Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που ήταν όραμά μου από την πρώτη στιγμή που διετέλεσα αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΔ, τότε που εκπονήθηκε και η μελέτη για το έργο αυτό.

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Στις 5 Φεβρουαρίου ο ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός Greek Pulse που πρώτος παρουσίασε την νεα δισκογραφική δουλειά της μουσικοσυνθέτιδας ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΑΚΑΡΗ,"οι Έλληνες της ΞΕΝΙΤΕΙΑΣ" θα της απονέμει τιμητικό βραβείο για την προσφορά της στην Ελληνική Ομογένεια!!

«Μικροί Μότσαρτ» και κοπή βασιλόπιτας στην Εστία Μουσών


Μικτή μαθητική συναυλία με τη συμμετοχή των μαθητών οργάνων των τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Ωδείου που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Η.Π. Νάουσας και ο Σύλλογος Γονέων της Εστίας Μουσών.
 Στη συναυλία που εντάσσεται στον κύκλο συναυλιών «Μικροί Μότσαρτ» συμμετέχουν αναλυτικά οι παρακάτω σπουδαστές:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων συντάξεων

Επόμενος σταθμός είναι στις 23 Ιανουαρίου, οπότε ο στόχος είναι να ανοίξει ο προσωπικός λογαριασμός κάθε ασφαλισμένου, ώστε ο καθένας να μπορεί παρακολουθεί τον χρόνο ασφάλισής του, τις οικονομικές του εκκρεμότητες και προπαντός τις ασφαλιστικές του εισφορές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Στόχος η μείωση του λειτουργικού κόστους για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

«Τέλος εποχής» για το τραπεζικό IBAN – Με τι θα αντικατασταθεί


Στα σχέδια της ΕΚΤ βρίσκεται η σύνδεση του αριθμού κινητού τηλεφώνου με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των κατόχων τους με σκοπό να διευκολύνθουν οι διατραπεζικές μεταφορές και η εδραίωση της αγοράς πληρωμών της ευρωζώνης. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) ανακοίνωσε ένα σχετικό σχέδιο, το οποίο ονόμασε Ευρωσύστημα, την Παρασκευή (6 Ιανουαρίου) σε συνέδριο που διοργανώθηκε από την Τράπεζα της Γαλλίας για την τεχνολογική καινοτομία στις πληρωμές. Αυτή η υπηρεσία θα πρέπει να ξεκινήσει από τα τέλη του 2017 και δεν θα πρέπει να περιορίζεται στα εθνικά ΙΒΑΝ», δήλωσε ο Yves Mersch, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ.

Παράβολα και τέλη ενδίκων βοηθημάτων, ενδίκων μέσων και δικαστικών πράξεων και δικαστικά έξοδα (ν. 4446/2016)

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τον ν. 4446/2016 αναπροσαρμόζει και εξορθολογίζει τα τέλη, τα παράβολα καθώς και τα δικαστικά έξοδα που επιβάλλονται στην πολιτική, διοικητική και ποινική δικαιοσύνη. Παράλληλα, εντάσσει προοδευτικά τα ανωτέρω τέλη, παράβολα και δικαστικά έξοδα στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού παραβόλου της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων:

Εργόσημο. Τι ισχύει για τα πρόσωπα που αμείβονταν και ασφαλίζονταν με εργόσημο, μετά την 1.1.2017 (έναρξη ισχύος του ν. 4387/2016)


Με τη σημερινή επισήμανση προσπαθούμε να αναλύσουμε τις κείμενες διατάξεις αναφορικά με τα ισχύοντα για όσους αμείβονται με εργόσημο, μετά την έναρξη εφαρμογής του ν.4387/2016 (σ.σ. δηλαδή μετά την 1.1.2017). Το ερώτημα που απασχολούσε πολλούς συναδέλφους ήταν, αν παραμένουν σε ισχύ μετά την 1.1.2017 οι διατάξεις του ν.3863/2010 που όπως είναι γνωστό αφορούν στα πρόσωπα που ασφαλίζονται με εργόσημο.  
► Ας δούμε τις διατάξεις όπως ισχύουν:
α) Στην παρ. 5 του άρθρου 38 του ν.4387/2016 "Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας - Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού - συνταξιοδοτικού συστήματος - Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων και άλλες διατάξεις" ορίζονται :

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Ο... ΜΟΥΖΑΛΑΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ 70 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΣΥΖΥΓΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ...!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ...!!!

Πρόκειται για τις «ασυνόδευτες νύφες» όπως τις αποκάλεσε ο Γιάννης Μουζάλας. Πιο απλά, ανήλικα κορίτσια, τα οποία έχουν παντρευτεί ενήλικους πρόσφυγες ή μετανάστες. Στην Ελλάδα υπάρχουν 70 τέτοιες περιπτώσεις αυτή τη στιγμή, όπως είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Τα ζευγάρια αυτά δεν γίνονται δεκτά από άλλες χώρες της ΕΕ, γιατί ο γάμος τους δεν αναγνωρίζεται, εξήγησε ο κ. Μουζάλας, με εξαίρεση την Ιρλανδία. Και εκεί όμως γίνονται δεκτά με την προϋπόθεση ότι ο σύζυγος θα περάσει από δίκη για βιασμό, γιατί έχει παντρευτεί ανήλικη.

Νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας ο Μιχάλης Δουλγεράκης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, αποφάσισε ομόφωνα, την ανάθεση των καθηκόντων του Διευθυντή ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη, στον καταξιωμένο επιστήμονα Μιχάλη Δουλγεράκη.
«Να εφαρμόσεις τις πετυχημένες σου «χειρουργικές τομές» και στο ΕΚΑΒ σημείωσε ο κ. Μυλωνάς».
Η τοποθέτηση αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στην λειτουργία του ΕΚΑΒ, καθώς μέχρι σήμερα τη διεύθυνση είχε ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα. Εντωμεταξύ σειρά συναντήσεων και επαφών με τους αρμοδίους της υγείας στην Κοζάνη, έχει από το πρωί ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μίλτος Μυλωνάς, ο οποίος παρουσίασε και το νέο Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Μιχάλη Δουλγεράκη, με την προτροπή να πετύχει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ Κ.: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΦΕ


Αναφορά του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου προς τον Υπουργό Οικονομικών
Θέμα: ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΦΕ
Κύριε Υπουργέ, 
Εκπρόσωποι εισαγωγέων, μεταποιητών, εμπόρων και διακινητών καφέ εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για την αναδρομική επιβολή φόρου κατανάλωσης προϊόντων καφέ, τα οποία βρίσκονταν την 31η Δεκεμβρίου 2016 στην κατοχή προσώπων που είτε τα έχουν παράγει είτε τα έχουν εισάγει από τρίτες χώρες, και δεν έχουν διατεθεί ακόμη προς πώληση. 
Επισημαίνουν πως η επίμαχη διάταξη δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, στρεβλώσεις στην αγορά και αλλοίωση των όρων ισονομίας, με ανεπανόρθωτες συνέπειες για τον κλάδο τους.

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Αλλοδαποί κατέσφαξαν 67χρονο για 40 ευρώ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΦΟΝΙΚΟ – ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δεν χωράει ανθρώπου νους τη στυγερή δολοφονία που σημειώθηκε στην πόλη της Κατερίνης τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν μία 30χρονη Ρωσίδα διέρρηξε το σπίτι στο οποίο διέμενε ο άτυχος 67χρονος με σκοπό τη ληστεία.
Το θύμα προσπάθησε να αποτρέψει τη Ρωσίδα η οποία έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να επιφέρει χτυπήματα στον ηλικιωμένο. Τη στιγμή εκείνη μπήκε στο σπίτι και ο Γεωργιανός συνεργός της ο οποίος βρισκόταν απ'έξω. Πήρε το μαχαίρι από τη Ρωσίδα και άρχισε να μαχαιρώνει τον 67χρονο σε όλο του το σώμα.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ανακαλούνται μοτοσικλέτες SUZUKI τύπων GW250


Το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά 270 μοτοσικλέτες για να γίνει αντικατάσταση του διακόπτη των πίσω φρένων χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.
Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης µοτοσικλετών SUZUKI τύπων GW250.

Απειλούν οι Βούλγαροι αν κλείσουν οι Έλληνες αγρότες τα τελωνεία

Επιστολή προς τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, στην οποία εκφράζει τις ανησυχίες της βουλγαρικής κυβέρνησης για το ενδεχόμενο αποκλεισμού των συνόρων από Έλληνες αγροτοσυνδικαλιστές, στο πλαίσιο των εξαγγελθεισών κινητοποιήσεών τους, εκφράζει η υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ρουμιάνα Μπατσβάροβα, αναφέρουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στη Σόφια.